Loading ...
Távfelügyelet Print E-mail
Intézkedést igénylő jelzések (pl. támadás, betörés, tűz) esetén haladéktalanul értesítik a kivonuló szolgálatot és az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket.
A kivonuló szolgálat a helyszínen biztosítja az előfizető személye és vagyontárgyai védelmét.
A járőrautók jelenléte, az adott szolgáltatási terület közbiztonságának javításával, az ott lakók, valamint a területen tevékenykedő vállalkozások fenyegetettségét csökkenti.
A távfelügyeleti szolgáltatás a lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben üzemelő behatolás jelző - köznapibb nevén riasztó - rendszerek által érzékelt állapotváltozások, jelzések figyelését, feldolgozását jelenti a Za-Véd Kft 24 órás távfelügyeleti központjában.
Segítségével láthatóvá válik minden, az objektumban történő esemény, pl. a riasztó ki- és bekapcsolása, támadás, betörés, tűz, nyitás, zárás stb.
Az ügyeletes diszpécserek éjjel-nappal számítógép segítségével figyelik a távfelügyeletre analóg telefonvonalon, rádiós, GPRS vagy GSM összeköttetés révén csatlakoztatott objektumok érzékelőinek állapotát.
A nap 24 órájában folyamatos gépkocsizó járőrözéssel oldható meg nagyobb kiterjedésű létesítmények, objektumok / pl. repülőtér, ipartelep, külterek stb. / területének ellenőrzése, felügyelete.

A megrendelő igénye szerint riasztó rendszerek jelzése esetén, kivonuló szolgálatunk az objektum szemrevételezését elvégzi, megteszi a szükséges intézkedéseket:
az esetleges károk elhárítására,
a behatolók elfogására, a hatóságok értesítésére.
Non-stop diszpécser központunkban, a befutó információk feldolgozásra kerülnek és zárt láncú rádió rendszeren keresztül azonnal megtörténik a járőrök értesítése, ezáltal rövidítve le a reagálási időt.